Johan Cruyff Institute en Studio Assist & Partners bundelen krachten in Italië en het Verenigd Koninkrijk

Studio Assist & Partners breidt haar educatieve aanbod uit voor sporters, clubs, bonden en organisaties op sportmanagement-gebied met de gespecialiseerde opleidingen van het Johan Cruyff Institute

Johan Cruyff Institute en Studio Assist & Partners hebben een overeenkomst gesloten waarbij wordt samengewerkt op educatief gebied en gebruik wordt gemaakt van elkaars ervaring in sportmanagement. Studio Assist & Partners is een belangrijke Italiaanse groep met kantoren in Londen, van waaruit het internationaal opereert en managementdiensten aanbiedt aan sporters, coaches, managers, clubs, bonden, verenigingen en organisaties die verbonden zijn aan de sportindustrie.

De overeenkomst met het Johan Cruyff Institute stelt hen in staat hun educatieve aanbod uit te breiden en nieuwe kansen te bieden aan klanten en partners. Volgens Alberto Orlandi, de president van het bedrijf, “is het hebben van een goede sportmanagementopleiding essentieel om voorop te blijven lopen bij alle veranderingen die plaatsvinden in de sportbusiness, die constant doorontwikkelt. Dit is een bijzondere wereld die verschillende belangengroepen samenbrengt, met specifieke eisen en doelstellingen, en het Johan Cruyff Institute is een belangrijke partner om mee samen te werken om nieuwe middelen aan te bieden aan zowel atleten als organisaties waarmee we samenwerken, zodat ze blijven groeien.”

Johan Cruyff Institute biedt klanten en medewerkers van Assist speciale kortingen voor haar studieprogramma’s in sportmanagement, sportmarketing en sponsoring, voetbalmanagement en coaching en het Italiaanse bedrijf biedt stageplaatsen aan voor studenten van het Johan Cruyff Institute op basis van beschikbaarheid.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s die in september van start gaan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *