Johan Cruyff Institute gaat bijdrage leveren aan het versterken van Amsterdamse Zuidas

Het Johan Cruyff Institute is per 1 januari 2018 ‘new member’ van de Stichting Hello Zuidas, die als doel heeft het Amsterdamse zakendistrict optimaal te laten functioneren

De Amsterdamse Zuidas is één van de belangrijkste zakendistricten van Nederland, waar de ontwikkelingen qua infrastructuur en bedrijfsactiviteiten razendsnel gaan. Aan de rand van deze bruisende omgeving, pal naast het Olympische Stadion, bevindt zich het Johan Cruyff Institute Amsterdam.

De Stichting Hello Zuidas levert een belangrijke bijdrage aan het optimaal functioneren van de Zuidas. Meer dan 200 bedrijven die gevestigd zijn in dit gebied waren al lid van deze stichting en sinds 1 januari 2018 is het Johan Cruyff Institute Amsterdam toegetreden als zogeheten ‘new member’. Dankzij het lidmaatschap kan het Johan Cruyff Institute een bijdrage gaan leveren aan de hoge kwaliteitsnormen die voor het gebied gelden.

Het belangrijkste doel is om elkaar te gaan versterken. Via de overeenkomst, die vooralsnog voor twee jaar geldt, zal het Johan Cruyff Institute haar kennis gaan delen met bedrijven die bij Hello Zuidas zijn aangesloten. De werknemers op de Zuidas zullen gaan profiteren van de Masters, gespecialiseerde cursussen en workshops van het Johan Cruyff Institute.

Bepaalde waarden, zo typisch voor de sport, zien we ook terug in vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de harde zakenwereld

Op de Zuidas zijn veel bedrijven met een hoog-competitieve mentaliteit. Het Johan Cruyff Institute is daarom van mening dat het bedrijfsleven van een topsportmentaliteit kan profiteren. Onze visie op gebieden als samenwerken, teamdynamica, presteren onder druk en leiderschap biedt oplossingen voor bedrijven die dit perspectief delen. Deze waarden, zo typisch voor de sport, zien we ook terug in persoonlijke en professionele vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de ‘harde zakenwereld’.

Deze kans om op de Zuidas de krachten te bundelen, lag dus voor de hand. Manager Henk Verschuur is verheugd over de samenwerking. “Het Johan Cruyff Institute is een high profile educatief instituut op het gebied van sport en corporate business. We zien de Zuidas als een belangrijk zakencentrum en geloven sterk in de verbinding van zakelijke en faciliterende ondernemers in de Zuidas. We zijn er trots op dat wij ons op de Zuidas bevinden en kijken er naar uit om onze bijdrage te leveren aan de talentontwikkeling van de medewerkers in het gebied.”

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *