Johan Cruyff Institute gaat sportmanagement-onderwijs verzorgen voor EduSport Academy

Johan Cruyff Institute versterkt het onderwijsaanbod van EduSport Academy, dat een programma voor topvoetballers in Schotland verzorgt, via haar studieaanbod in Masters, postgraduates en cursussen

Johan Cruyff Institute en EduSport Academy, dat een programma biedt voor de ontwikkeling van topvoetballers en dat in Schotland gevestigd is, hebben een overeenkomst gesloten ter stimulering en bevordering van de academische ontwikkeling van de voetballers. De leden van de Academy hebben toegang tot alle studieprogramma’s van het Johan Cruyff Institute in sportmanagement, sportmarketing en sponsoring, football business en coaching, en kunnen genieten van speciale kortingen die kunnen oplopen tot 30%.

De directeur van EduSport Academy, Chris Ewing, ziet het als een geweldige kans voor zijn jongens om hun voetbalcarrière te combineren met een studie aan het Johan Cruyff Institute. Hij kent de kwaliteit van lesgeven als geen ander, want hij is zelf alumnus van de Master in Sport Management Online. “We zijn erg blij met de samenwerking met het Johan Cruyff Institute. We zien het als één van onze verantwoordelijkheden om onze studenten de juiste middelen te bieden, zowel op sportief – als academisch gebied. Deze overeenkomst voegt veel toe aan ons huidige academische aanbod en het zal onze sporters in staat stellen om de wereld van sport- en voetbalmanagement te leren kennen. Als oud-student van het Johan Cruyff Institute weet ik dat onze bedrijven dezelfde waarden en passie delen op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Daarom ben ik ervan overtuigd dat dit een succesvolle samenwerking is.

De studenten van het Johan Cruyff Institute komen ook als winnaars uit de bus, want de samenwerking biedt ook kansen op het gebied van stages en vacatures via EduSport Academy.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *