Johan Cruyff Institute, leverancier van content en sponsor van Sporthub

Sporthub is een exclusieve portal met sportmanagement content dat in een online omgeving de Latijns-Amerikaanse sport professionals samenbrengt

Johan Cruyff Institute versterkt haar positie in Latijns-Amerika dankzij een strategische samenwerking als sponsor van Sporthub, een exclusieve portal over sportmanagement dat in een online omgeving de Latijns-Amerikaanse sport professionals samenbrengt. Onze organisatie, die significant aanwezig is op het continent met kantoren in Mexico en Peru en vertegenwoordigers in Guatemala, El Salvador, Venezuela, Ecuador, Chili, Brazilië, Uruguay en Argentinië, versterkt nu haar aanwezigheid in de online omgeving.

“Voor het Johan Cruyff Institute is het belangrijk een prominente plaats op een platform als Sporthub te hebben met haar exclusieve inhoud over de sport-industrie. Sporthub heeft alle kenmerken die voor onze stakeholders van belang zijn, zoals samenwerking met professionals uit de industrie, deelnemen aan forums, toegang tot de banensector en exclusieve kortingen op evenementen, producten en diensten in de sport-industrie “, aldus Cristina Palés, marketingmanager van het Johan Cruyff Institute.

Deze synergie wordt gedeeld door de managers van het platform, zoals Laura Cordeiro, die samen met Patricio Baigorrotegui mede-oprichter van Sporthub is: “Het Johan Cruyff Institute is voor Sporthub een belangrijke strategische bondgenoot voor sport business content. Zowel dankzij haar expertise van het kennisgebied als haar krachtige mix van docenten, medewerkers en gespecialiseerde professionals in de verschillende sportmanagement-sectoren, die via het platform hun kennis en succesverhalen kunnen delen.”

Sporthub bundelt alle online content over sport manegement van Latijns-Amerika op een platform waar ruimte is om inhoud, meningen en ervaringen met elkaar te delen. Het platform is een referentie voor iedereen die geïnteresseerd is in sport business, interviews en artikelen op uiteenlopende gebieden, zoals marketingstrategieën en sportmanagement-plannen van clubs, sponsorstrategieën van merken die investeren in sport, psychologische en neurowetenschappelijke adviezen toegepast op sport, smart stadium technologie, fan engagement, uitbreidingsplannen van de grote Europese competities op de Latijns-Amerikaanse markt en meer.

De PRO-versie geeft toegang tot exclusieve inhoud en forums, werkgelegenheid in de regio in de sportsector en direct contact met professionals uit de sector.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s die in september van start gaan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *