Johan Cruyff Institute opent deuren voor een nieuwe generatie studenten om het verschil te maken in de sportindustrie

Het Johan Cruyff Institute verwelkomt de studenten van studiejaar 2020-2021 in Amsterdam en Barcelona als start van een nieuw academisch jaar vol nieuwe ideeën en projecten

Het Johan Cruyff Institute verwelkomt dit studiejaar 2020-2021 meer dan 600 studenten van over de hele wereld die, of ze nu face-to-face, blended of online onderwijs gaan volgen, het Institute hebben gekozen voor hun opleiding, om een verschil te maken in de sportindustrie.

Het Johan Cruyff Institute Amsterdam vierde gisteren de kick-off met de studenten van de Master in Sport Management en de Master in Coaching in het Frans Otten Stadion te Amsterdam. Op 18 september is het de beurt aan Barcelona, waar ​​het internationale hoofdkantoor van het Johan Cruyff Institute gevestigd is, van waaruit alle onderwijsactiviteiten worden gecoördineerd, waar Masters en postgraduates worden gegeven en van waaruit alle online opleidingen worden verzorgd. Een vertegenwoordiging van studenten van de Official Master’s Degree in Sport Management (met de Universitat Autònoma de Barcelona), de Master in Sport Management Blended, het Postgraduate Diploma in Sport Management, het Postgraduate Diploma in Sport Marketing en de Master in Football Business in partnership with FC Barcelona, zal aanwezig zijn bij de opening van het nieuwe studiejaar in Barcelona.

Hoge verwachtingen en een uitstekende sfeer heeft de start van het nieuwe studiejaar bij het Johan Cruyff Institute altijd gekenmerkt. De organisatie heeft verschillende maatregelen getroffen om die essentie in dit bijzondere jaar te behouden. “We keken er naar uit om de nieuwe studenten te ontmoeten. Het hele team heeft er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat onze campus aan alle vereiste veiligheidsmaatregelen voldoet. We zijn klaar voor weer een geweldig jaar om de toekomstige leiders in sportmanagement op te leiden”, aldus Sanne Kleijwegt, teamleider van het Johan Cruyff Institute Amsterdam.

kick off

Het Johan Cruyff Institute Amsterdam verwelkomt haar nieuwe studenten (opgesplitst in twee groepen)

Tijd om de docenten, stafleden en medestudenten te leren kennen

De studenten van de Master in Coaching worden op proactieve wijze aan het werk gezet

De studenten van de Master in Sport Management luisteren naar de woorden van general manager, Mariël Koerhuis

De deuren van het Johan Cruyff Institute gaan voor de studenten open, waardoor zij toegang krijgen tot een groot, internationaal gemeenschap van mensen uit de sport, die zich inzetten om een carrière te ontwikkelen in deze intrigerende branche. Een community waarin, in de woorden van de general manager van het Johan Cruyff Institute, Mariël Koerhuis, “zo’n 300 sportentiteiten, bestaande uit bonden, clubs, bedrijven en agentschappen, met ons samenwerken om kennis te creëren en verbindingen te leggen binnen de sportindustrie. Wereldwijd. Een branche die momenteel uitgedaagd wordt, wat het nog spannender maakt. Ons doel is om een ​​nieuwe generatie voor te bereiden om een ​​verschil te maken in sportbusiness.”

Hiervoor is maar één juiste weg, benadrukt Víctor Jordán, de academisch manager van het Johan Cruyff Institute: “Je moet je vanaf het allereerste begin goed voorbereiden om de wedstrijden te winnen. Het wordt een intens jaar, met veel klassikaal leren, maar niet alleen daar. Door samen te werken met nieuwe collega’s, docenten en gastsprekers, bouw je een interessant netwerk op en kun je bijzondere evenementen bijwonen. Dit alles draagt eraan bij om de markt beter te begrijpen en jouw leerervaringen bij ons waardevoller te maken.”

Het Johan Cruyff Institute blijft trouw aan de missie van haar oprichter Johan Cruijff, gebaseerd op waarden die hem definieerden als persoon en in zijn werkzaamheden, en volgens de specifieke manier zoals hij de wereld zag. Optimisme, pragmatisme, intuïtie en gezond verstand definiëren ons. “We zijn er klaar voor om al onze studenten en medewerkers een veilige en leerrijke omgeving te bieden”, aldus de general manager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *