Johan Cruyff Institute partner van de jaarlijkse IEG conferentie in Chicago

Exclusieve kortingen voor studenten en alumni van het Johan Cruyff Institute voor IEG 2018 in Chicago, een vier dagen durend congres voor sportsponsoring- en sportmarketingexperts

Van 8 tot en met 11 april zal in het Sheraton Gran Chicago Hotel de 35e editie van de jaarlijkse IEG conferentie plaatsvinden, een congres over sportmarketing en sportsponsoring, waar het Johan Cruyff Institute partner van is. Aan het evenement zullen zo’n honderd gastsprekers over sportsponsoring deelnemen en in totaal zijn er meer dan 1.200 professionals uit de internationale sportsector aanwezig.

Dankzij een akkoord dat bereikt is met de organisatie van het evenement, kan het hele studenten- en alumni-netwerk van het Johan Cruyff Institute genieten van speciale kortingen, die verkregen kunnen worden via het Alumni Cruyff Institute platform.

Tijdens de vier dagen van het congres zullen er presentaties gehouden worden door medewerkers van marketing- en sponsoringsteam van merken zoals Rakuten, Starbucks, BBVA en Monumental Sports & Entertainment en vertegenwoordigers van topsportorganisaties zoals de president van de San Francisco 49ers en het hoofd marketing en sales van de PGA European Tour de Golf.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute in Amsterdam biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze studieprogramma’s, zoals:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *