Johan Cruyff Institute tour door Amerika

De instelling zal een tour maken door Latijns-Amerika langs verschillende internationale beurzen voor postgraduate studies in Lima, Arequipa, Bogota en Guayaquil

Het Johan Cruyff Institute zal van 17 tot en met 24 oktober een tour maken langs verschillende steden in Latijns-Amerika en aanwezig zijn op de belangrijkste internationale beurzen voor postgraduate studies. In het kader van een markt die steeds meer om verdere professionalisering van de sportindustrie vraagt, zal de instelling een stand hebben bij elke beurs, zodat geïnteresseerden de commercieel manager van het Johan Cruyff Institute kunnen ontmoeten en zo alle ins-and-outs te weten kunnen komen over onze studieprogramma’s die we – zowel on site als online – leveren in sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, coaching en voetbalmanagement.

Het Johan Cruyff Institute start de tournee in Peru op 17 oktober, op de International Fair of Postgraduate Studies in Lima, en is de volgende dag in Arequipa paraat. Op 23 oktober zal het Johan Cruyff Institute FIEP Bogota (Colombia) aandoen en op 24 oktober bij FIEP Guayaquil (Ecuador) aanwezig zijn.

De International Fair of Postgraduate Studies (FIEP) is sinds 1997 de ontmoetingsplek voor post-hbo onderwijs in Zuid-Amerika en wordt bijgewoond door de belangrijkste en meest prestigieuze universiteiten en business schools op internationaal niveau. De toegang is gratis. Bezoek onze stand en ontdek welk programma het beste aansluit op jouw behoeften, professionele loopbaan, beurzen en financiering, faculteit en overeenkomsten met bedrijven.

Het programma:

 

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *