Johan Cruyff Institute wint de FIFEX-Award ‘Greatest Contributor in Football Education’

De manager van het Johan Cruyff Institute, Mariël Koerhuis, vertegenwoordigde de organisatie in Belek (Antalya), waar ze tevens een presentatie verzorgde over het opleiden van de volgende generatie van leiders in football business

De voetbalindustrie kwam wederom bij elkaar tijdens FIFEX, een internationaal congres dat van 8 tot 10 januari in Belek (Antalya) gehouden werd en waar het Johan Cruyff Institute met twee activiteiten aan deelnam. De manager van het Johan Cruyff Institute, Mariël Koerhuis, nam zitting in een presentatie-panel, waar zij toelichtte wat het onderwijs van het Johan Cruyff Institute in Sport Management, en specifiek in Football Business zo bijzonder maakt.

Johan Cruyff Institute ontvangt de FIFEX award Greatest Contributor in Football Education

 

Johan Cruyff Institute ontvangt de FIFEX award Greatest Contributor in Football Education

 

Johan Cruyff Institute ontvangt de FIFEX award Greatest Contributor in Football Education

 

Daarnaast waren we in Turkije om de Award ‘Greatest Contributor in Football Education’ in ontvangst te nemen, die door FIFA-oprichter en directeur Hür Dilber uitgereikt werd: “Wij geloven dat Johan Cruijff één van de meest getalenteerde voetballers aller tijden was, en met de inspanningen van het Johan Cruyff Institute is hij nog steeds één van de meest inspirerende namen. We vinden het nastrevenswaardig dat het Johan Cruyff Institute kansen creëert voor mensen die geïnteresseerd zijn in sport business, met name voetbal business, en door die ervaring via de World of Johan Cruyff te verspreiden. Daarom kondigen we met veel plezier aan dat de prijs voor de “Beste bijdrage in voetbalonderwijs” naar deze organisatie gaat.

Johan Cruyff Institute ontvangt de FIFEX award Greatest Contributor in Football Education

 

Mariël Koerhuis: “Het is een grote eer om deze onderscheiding van FIFEX te mogen ontvangen voor onze bijdrage aan onderwijs voor de voetbalsector. Het laat zien dat onze continue inspanning om de sportindustrie te professionaliseren internationaal wordt erkend. Johans visie en bijna 20 jaar van toewijding door docenten, staf en academische partners via ons mbo-, hbo en post-hbo onderwijs, liggen hieraan ten grondslag, waarvan 9.000 student-sporters en sportmensen over de hele wereld hebben geprofiteerd, en wat tot deze belangrijke erkenning heeft geleid.”

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *