Jordi Cruijff gaat het Johan Cruyff Institute panel leiden bij WFS18

Het Johan Cruyff Institute is opnieuw de exclusieve Academic Partner van WFS18 en bereidt een panel voor met deelname van Jordi Cruijff en andere voormalige voetballers met als titel ‘The Day After’

Jordi Cruijff zal, samen met het Johan Cruyff Institute, de derde editie van de the World Football Summit 2018 bijwonen, het grote congres voor de voetbalindustrie dat op 24 en 25 september in het Goya Theater in Madrid gehouden zal worden. Jordi zal een rondetafel-discussie leiden van de academische instelling die door zijn vader werd opgericht en waarbij verschillende voormalige voetbalspelers zullen aanschuiven die de overgang maakten van het voetbalveld naar voetbalbusiness.

‘The Day After’ is het thema van de paneldiscussie dat georganiseerd wordt door het Johan Cruyff Institute, een realiteit waar bijna alle sporters mee te maken krijgen. Onderwijs is niet alleen een ideale, maar ook een essentiële voorwaarde voor de voetbalindustrie om de nodige input te garanderen van degenen die de beste jaren van hun leven aan de sport hebben gewijd en dat daarna graag willen blijven doen vanuit een managementpositie.

Het Johan Cruyff Institute is wederom de Exclusive Academic Partner of WFS18, net zoals vorig jaar toen het paneldebat ging over of de voetbalindustrie geleid zou moeten worden door oud-voetballers. Dat debat van afgelopen jaar werd geleid door Craig Foster, een voetbalanalist en commentator bekend van de Australische televisie, die ook CEO en president van de Professional Footballers Australia (PFA) was en nu als ambassadeur van het Johan Cruyff Institute in Australië fungeert, Grétar Steinsson, technisch directeur van Fleetwood Town FC en Fernando Revilla, president van FIFPro Americas. Dit jaar komen we terug met nieuwe spelers en nieuwe inhoud.

De directeur van het Johan Cruyff Institute, Mariël Koerhuis, zal plaatsnemen in de jury van de WFS Industry Awards in de categorie ‘The Best Football Industry Supplier’. Deze onderscheidingen zijn gestart om best practices en succesverhalen binnen de sector te identificeren en de beste professionals in de voetbalindustrie te belonen.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s die in september van start gaan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *