Le Champion nieuwe partner van Johan Cruyff Institute

Le Champion is partner geworden van het Johan Cruyff Institute door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van educatie

Le Champion, de organisatie achter evenementen als de Dam tot Damloop en de TCS Amsterdam Marathon, en het Johan Cruyff Institute hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om elkaar op academisch vlak te versterken en tevens bij te dragen aan de praktijkgerichtheid van opleidingen voor professionals in de sport.

De overeenkomst biedt onder andere speciale voordelen voor de medewerkers van de sportvereniging, die kortingen ontvangen tot 20% op de academische programma’s op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, football business en coaching aangeboden door het Johan Cruyff Institute, met als doel om de ontwikkeling van hun professionele loopbaan te bevorderen.

Daarnaast biedt de overeenkomst nog andere voordelen voor Le Champion en de studenten en alumni van het Johan Cruyff Institute, zoals deelname aan speciale studiecasussen, gastlezingen, stageplaatsen en de organisatie van gezamenlijke educatieve activiteiten.

Le Champion nieuwe partner van Johan Cruyff Institute

Mariël Koerhuis, manager Johan Cruyff Institute, en Ron van der Jagt, directeur Le Champion

Algemeen directeur en bestuurslid van Le Champion, Ron van der Jagt, is blij met de samenwerking: “Het Johan Cruyff Institute voorziet met haar Masterprogramma’s in een duidelijke behoefte. Met het gespecialiseerde aanbod van opleidingen in sportmanagement is het Johan Cruyff Institute een belangrijke opleider van professionals en toekomstige leiders in de sector. Wij zien dan ook allerlei kansen voor deze samenwerking. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Dat geldt natuurlijk ook voor de toekomstige generatie professionals en bestuurders in de sport.”

Met meer dan 60 fiets-, hardloop- en wandelevenementen brengt Le Champion jaarlijks ruim 250.000 mensen in beweging. Dankzij de inzet van 3.500 vrijwilligers en met bijna 20.000 leden is Le Champion één van de grotere sportorganisaties van Nederland. Iedereen kent wel enkele van de evenementen van Le Champion, waaronder de strandrace Egmond-Pier-Egmond, de Dam tot Damloop, de Plus Wandel4daagse Alkmaar, de NN Egmond Halve Marathon en de TCS Amsterdam Marathon. Zoveel mogelijk mensen – jong en oud – inspireren en faciliteren om te sporten en te bewegen, dat is de missie van de sportorganisatie, om daarmee bij te dragen aan vitale mensen en een gezonde samenleving.

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *