Nieuwe Master in Sport Management met ESADE en FC Barcelona

Johan Cruyff Institute werkt met beide organisaties samen om een Master in Sport Management te lanceren die gericht zal zijn op het hogere managementsegment via het platform Barça Innovation Hub

ESADE Business School en FC Barcelona lanceren samen een nieuw academisch programma, waar het Johan Cruyff Institute als gespecialiseerde instelling onderdeel van uit zal gaan maken, dankzij haar bijna 20 jaar opgebouwde ervaring in sportmanagement. Het nieuwe studieprogramma ‘Executive Master in Global Sports Management’ zal in juni 2018 van start gaan en richt zich op het hogere management-segment en professionals in de sport, die nieuwe competenties en vaardigheden willen verwerven in sportmanagement, marketing, sponsoring en communicatie.

De cursus, die 11 maanden duurt en in het Spaans gegeven wordt, zal verzorgd worden via het platform Barça Innovation Hub en bestaat uit een combinatie van drie perioden online onderwijs en vier modules on-campus onderwijs in Miami, Buenos Aires, Bogota, Santiago (Chili) en Barcelona, waar het programma zal eindigen in mei 2019 (maand onder voorbehoud).

De Master is bedoeld voor CEO’s, managers en professionals van bonden, sportorganisaties, sportcompetities en andere (sport)organisaties, met name in de Spaanstalige landen. Studenten die het programma succesvol doorlopen ontvangen de titel ‘Executive Master in Global Sports Management’ van ESADE.

Barça Innovation Hub kan bij dit programma wederom rekenen op het Johan Cruyff Institute, als leverancier van inhoud van hoge kwaliteit, waarbij de huidige samenwerking via de Master in Football Business in partnership with FC Barcelona (met onderwijs bij FC Barcelona en het Johan Cruyff Institute Barcelona), verder uitgebreid zal gaan worden dankzij het nieuwe programma.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *