Op weg naar het afstuderen

Het studiejaar zit er bijna op; het afstuderen staat voor de deur. Studenten zijn klaar voor een nieuwe stap in hun loopbaan

Het Johan Cruyff Institute leidt sporters en professionals uit de sport- en zakensector op tot talentvolle leiders in sportmanagement. Wij geloven dat een passie voor sport de drijvende kracht is voor onderwijs en ontwikkeling om een getalenteerde leider te worden. We bieden daarom op de praktijk-gebaseerde opleidingen waarin we sport, onderwijs en bedrijfsleven combineren.

In onze opleidingen leren de studenten niet alleen van de docenten, maar ook van elkaar, dankzij een krachtige mix van (ex) sporters, (sport)managers en hbo-afgestudeerden. We laten zien dat onderwijs met plezier gegeven kan worden en leuk kan zijn, waarbij we nieuwe, waardevolle persoonlijke ervaringen creëren, gevormd door “Cruyff waarden” zoals respect en teamwerk.

Na een bewogen studiejaar, is de volgende groep studenten van onze studieprogramma’s, de Master in Coaching, Module Sport & Facility / Event Management en de Master in Sport Management, klaar voor een nieuwe stap in hun loopbaan. Via het alumni netwerk zullen we met elkaar verbonden blijven om de sport verder te professionaliseren.

Master in Coaching - Op weg naar afstuderen

Studenten Master in Coaching

Module Sport & Facility / Event Management - Op weg naar het afstuderen

Studenten Module Sport & Facility / Event Management

Master in Sport Management - Op weg naar het afstuderen

Studenten Master in Sport Management

Meer informatie over deze studieprogramma’s

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Wil je een stap zetten in je carrière, informeer dan vrijblijvend naar onze studieprogramma’s:

Video over de laatste presentaties van hun Business Plannen door de studenten van de Master in Sport Management, gehost door partner Telesport. Interview met programma-manager Hinkelien Schreuder en student Nelli Cooman
(misschien 15 sec. door de reclame heenbijten en dan start de video):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *