Soccerex ‘Clubs & Brands Breakfast’, gesponsord door Johan Cruyff Institute

Johan Cruyff Institute sponsort ‘Clubs & Brands Breakfast’ tijdens het internationale congres van Soccerex op 5 september in Manchester, een exclusieve ontmoetingsplek voor professionals uit de sportindustrie

Van 4 tot 6 september komen vertegenwoordigers uit de internationale voetbalindustrie bij elkaar in Manchester om er deel te nemen aan de bekende ‘Soccerex Global Convention 2017‘ en waar het Johan Cruyff Institute een prominente plaats zal hebben. Het Institute zal exclusief sponsor zijn van ‘Clubs & Brands Breakfast‘, een ontmoetingsplek voor professionals uit de industrie, waar men op uitnodiging naar toe kan.

“Het is geweldig dat we dit jaar tijdens de Soccerex Global Convention op de academische kennis en ervaring van het Johan Cruyff Institute kunnen rekenen. Als sponsor van het ontbijt hebben ze exclusief toegang tot een invloedrijke businessgroep en zullen ze de deelnemers een overzicht kunnen bieden van hun opleidingsmogelijkheden,” aldus David Wright, marketingdirecteur van Soccerex.

Soccerex 'Clubs & Brand Breakfast', gesponsord door Johan Cruyff Institute

‘Clubs & Brands Breakfast’ vindt plaats op 5 september van 9 tot 10 uur en biedt vertegenwoordigers van clubs, organisaties en sportmerken een perfect platform om te netwerken. “Het sponsoren van Clubs & Brands Breakfast van Soccerex is een geweldige kans om de activiteiten van het Johan Cruyff Institute te promoten, als onderdeel van het gedachtegoed van Johan Cruijff,” zegt Cristina Pales, marketingmanager van de academische instelling. Johan lanceerde bijna 20 jaar geleden het idee om via opleidingen voetballers te helpen bij hun transitie naar werk, ná hun sportieve loopbaan. We zijn er trots op dat we nu kunnen zeggen dat het Johan Cruyff Institute online, on-campus en semi-presentiële studieprogramma’s biedt in sportmanagement, sportmarketing, football business en coaching aan sporters, oud-sporters, coaches, managers en professionals uit de industrie, die zich graag willen ontwikkelen tot leiders in sportmanagement.”

De informatie over het academische aanbod van het Johan Cruyff Institute zal gedurende het hele congres van 4 tot 6 september beschikbaar zijn in stand 182. De stand wordt gedeeld met andere initiatieven van ‘The World of Johan Cruyff’, zoals Cruyff Football en Cruyff Foundation.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s, zoals:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *