Start van het nieuwe academisch jaar 2017-18 van het Johan Cruyff Institute

758 studenten met 56 verschillende nationaliteiten zijn dit studiejaar gestart bij de verschillende centra van het internationale netwerk van het Johan Cruyff Institute

Het is weer die tijd van het jaar waarin we de deuren openen van de Johan Cruyff Colleges, Johan Cruyff Academies en Johan Cruyff Institutes, om met veel enthousiasme een nieuwe lichting studenten te verwelkomen die starten in het nieuwe academische jaar 2017-2018, in allerlei verschillende modaliteiten en specialisaties. In totaal 758 studenten met 56 verschillende nationaliteiten zijn recent gestart in onze 62 studieprogramma’s; een nieuwe generatie van toekomstige leiders in sportmanagement, sportmarketing en sponsorship, football business en coaching

Start of 2017-18 academic year at Johan Cruyff Institute

Net als vorig jaar, waarbij het Johan Cruyff Institute een nieuwe mijlpaal behaalde in haar academische geschiedenis dankzij de overeenkomst met de Universitat Autònoma de Barcelona waarbij we gezamenlijk de Official Master’s Degree in Sport Management aanbieden, zowel online als face-to-face in Barcelona, komen we in 2017 ook met een aantal nieuwigheden: samen met FC Barcelona bieden we de Master in Football Business aan, een unieke opleiding die het managementmodel van de club als uitgangspunt neemt. Daarnaast hebben we aan ons portfolio een gespecialiseerde cursus in Sponsoring 360 toegevoegd, die we in het Engels aanbieden en recent gestart is in Amsterdam.

Start of 2017-18 academic year at Johan Cruyff Institute

Studenten Master & Official Master in Sport Management and Postgraduate in Marketing & Sponsorship in Barcelona

Nadat eind augustus de 5 Johan Cruyff Colleges en 3 Johan Cruyff Academies aftrapten met 333 nieuwe eerstejaars student-sporters, was het daarna de beurt aan de Master in Football Business in partnership with FC Barcelona, dat op 4 september begonnen is bij FC Barcelona.

Start of 2017-18 academic year at Johan Cruyff Institute

Studenten Master in Football Business in partnership with FC Barcelona

Ruim een week later startten op 13 september in het Frans Otten Stadion in Amsterdam de Master in Sport Management en de Master in Coaching, en een dag later startte op het institute het nieuwe programma Sponsorship 360 for a Changing World.

Start of 2017-18 academic year at Johan Cruyff Institute

Studenten Master in Sport Management in Amsterdam

Start of 2017-18 academic year at Johan Cruyff Institute

Studenten Master in Coaching in Amsterdam

Johan Cruyff Institute Mexico heeft dit jaar 95 studenten in twee verschillende programma’s en het Johan Cruyff Institute Peru begint in november met naar schatting 30 Master-studenten. De laatste groep studenten die nog in 2017 zal starten is Braziliaans, met een intensieve sportmarketingcursus die vorig jaar twee succesvolle edities kende.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s, die binnenkort van start gaan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *