Vasileios Ioannidis en Isabel López, de beste projecten van de MOOC 2017

De beide studenten van de MOOC-projecten over sportsponsoring ontvangen een volledige studiebeurs om te worden opgeleid aan het Johan Cruyff Institute

Van alle voorstellen hebben Vasileios Ioannidis uit Griekenland en Isabel López uit Spanje de twee beste projecten gepresenteerd voor de gratis online cursus die door het Johan Cruyff Institute georganiseerd wordt in samenwerking met de Universitat Autònoma de Barcelona, via het platform Coursera.

De beoordelingscommissie heeft 47 Engels en 96 Spaanse voorstellen mogen ontvangen, waarvan de eerdergenoemde twee het best beantwoordden aan de uitdaging die in de cursus werd geïntroduceerd: de activering van sponsoring voor een Cruyff Court van de Johan Cruyff Foundation. Beide winnaars krijgen een studiebeurs om het online studieprogramma Postgraduate Diploma in Sponsorship aan het Johan Cruyff Institute te studeren.

Vasileios Ioannidis koos voor een videogamebedrijf en multinational Nintendo als sponsor voor zijn project. De juryleden van de beoordelingscommissie overwogen dat “de keuze voor een sponsor als Nintendo perfect past bij de essentie van de Cruyff Courts, omdat beide het spel aanmoedigen. Dit project is voor ons een verdiende winnaar omdat het fenomeen van videogames, dat vandaag de dag zo actueel is, wordt gecombineerd met een voorstel voor interne en externe activering, waarbij het doel van de case behouden blijft en de voordelen voor zowel het merk als de Foundation benadrukt worden, binnen een passend budget”.

Isabel López maakte voor haar project een gezond voorstel en Sunny, een bedrijf dat bekend staat om de verkoop van vruchtensappen, is haar sponsor. Volgens de jury “is het concept van dit project perfect afgestemd op de waarden van de Johan Cruyff Foundation omdat beide entiteiten een gezond, sociaal en actief leven willen bevorderen. Met de combinatie van activering van de interne en externe betrokkenheid, kunnen beide partijen via het project van hun groei profiteren”.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute in Amsterdam biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze studieprogramma’s, zoals:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *