Viering van de Cruyff Academic Legacy in Amsterdam

Afgestudeerden en (voormalige) medewerkers vieren de Cruyff Academic Legacy tijdens de Cruyff Alumni Meeting op 17 maart in Amsterdam, om de onderlinge banden aan te halen en te discussiëren over diversiteit en inclusie in sport

Voor veel afgestudeerden van het Cruyff Educatieve Netwerk is hun studietijd één van de belangrijkste fasen in hun leven. Het is een periode waarin ze nieuwe interessegebieden verkennen, hun talenten en persoonlijkheid ontwikkelen en de professionals worden die ze nu zijn. In de studietijd worden vriendschappen voor het leven gesmeed. Tijdens de Cruyff Alumni Meeting, die op vrijdag 17 maart in Amsterdam wordt gehouden, vieren we deze Cruyff Academic Legacy. Het evenement verwelkomt alumni en (voormalige) medewerkers van Johan Cruyff College, Johan Cruyff Academy en Johan Cruyff Institute en biedt de kans om bij te praten en verbindingen te leggen voor de toekomst.

Met zes Cruyff-alumni en andere experts op het gebied van diversiteit en inclusie in de sport, gaan we tijdens de Cruyff Alumni Meeting gaan we in op het thema ‘Diversiteit in de sport: staan we allemaal in de basis?’. We zullen bespreken hoe we de sportomgeving verder kunnen verbeteren, zodat iedereen –ongeacht leeftijd, handicap, achtergrond, etniciteit of seksuele geaardheid– kan deelnemen en genieten van sport.

Milica Zolak, teammanager van Johan Cruyff Academy Amsterdam waar het evenement wordt gehouden, vindt “het belangrijk dat we dergelijke kansen creëren om samen te komen, voor iedereen binnen ons academische netwerk, om gezamenlijk de mooie nalatenschap van Johan Cruijff te vieren, want ‘winnen doe je met z’n allen’.”

In het recente verleden hebben we de Cruyff Academic Legacy gevierd tijdens de Cruyff Legacy Summit en het 20-jarig bestaan van Johan Cruyff Academy. We vertrouwen erop dat de komende Cruyff Alumni Meeting in Amsterdam ook een evenement zal zijn, waar iedereen er trots op is deel uit te maken van het Cruyff educatieve netwerk, en zich betrokken voelt bij de missie die Johan Cruijff in 1999 startte en die we vandaag de dag met z’n allen voortzetten —dat meer sporters de sportsector leiden.

Amsterdam

Cruyff Alumni Meeting

Bezoek de website voor meer informatie over het programma, sprekers en aanmelding voor de Cruyff Alumni Meeting, die in het Nederlands wordt gehouden bij de Hogeschool van Amsterdam, Corry Tendeloohuis, Fraijlemaborg 133 te Amsterdam.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *