Succes zorgt voor extra editie Master in Coaching

Wegens de vele aanmeldingen en interesse zal er in januari 2018 wederom een extra editie van de Master in Coaching van start gaan

Half september is alweer de 10e editie van de Master in Coaching van start gegaan. Twintig enthousiaste student-coaches hebben het programma afgetrapt met ieder een persoonlijke presentatie. Onder de studenten bevinden zich Laurens ten Dam, professioneel wielrenner, Max Tjaden, bondscoach van het Nederlands zaalvoetbalteam, Arjan Vos, waterpolobondscoach van het Nederlands jeugdteams en Glenn van der Kraan, assistent hoofd jeugdopleidingen Feyenoord.

Hoewel de Masteropleiding gericht is op coaching binnen de sport, spreekt de filosofie van Johan Cruijff ook managers en (sport)professionals aan. Zij kiezen er bewust voor om op een ‘Cruyffiaanse’ manier een team aan te sturen binnen hun organisaties. In dat kader sloten tijdens deze editie een performance analist van NEC Nijmegen en HC Den Bosch, een personal trainer, een professional uit de financiële wereld, een vitaliteitscoach en een tweetal uit het onderwijs aan. Dit maakt de diversiteit in de groep extra uitdagend en interessant.

Master in Coaching 2017-2018 - Johan Cruyff Institute

Studenten en docenten Master in Coaching

De coaches die nu gestart zijn zullen de aankomende tien maanden aan de slag gaan om zichzelf als mens te ontwikkelen, om zo ook een betere coach/manager voor anderen te worden, want zoals Johan Cruijff altijd zei: “Je kan anderen pas coachen als je jezelf kunt coachen.” In juni zullen deze studenten hun studie afronden.

Het programma is in de loop der jaren dusdanig populair geworden in binnen- en buitenland, dat er afgelopen januari een extra editie van start is gegaan. Ook deze zomer waren de aanmeldingen overweldigend, waardoor er is besloten om in januari 2018 wederom een extra editie te starten.

In de aanloop naar de januari-editie zullen we twee voorlichtingsavonden organiseren. Deze kunnen vrijblijvend bezocht worden, om kennis te maken met onze unieke ‘Cruyffiaanse’ aanpak, het instituut en het team. Geïnteresseerden zijn meer dan welkom op donderdag 26 oktober of dinsdag 19 december van 18.30-20.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar nl@cruyffinstitute.org

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s, die binnenkort van start gaan:

2 thoughts on “Succes zorgt voor extra editie Master in Coaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *