Johan Cruyff Institute houdt intervisie met oefenmeesters VVON

Het Johan Cruyff Institute heeft eind november een grote groep oefenmeesters van de VVON kennis laten maken met de Cruyffiaanse visie op presteren onder druk en leiderschap

Henk Verschuur, manager van het Johan Cruyff Institute Amsterdam en docent van de Master in Coaching, heeft op 21 november jongsleden 60 oefenmeesters van de VVON, de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland, meegenomen in een intervisie over de Cruyffiaanse visie op presteren onder druk en leiderschap. De VVON telt meer dan 4.000 leden. Het Frans Otten Stadion te Amsterdam was het decor van de avond.

Johan Cruyff Institute houdt intervisie met oefenmeesters VVON

De intervisie werd samen met het Johan Cruyff Institute georganiseerd door de VVON onder leiding van Arnold Westen, de voorzitter van de vakbond, die zeer te spreken was over het evenement. “Het was voor de groep en voor mezelf een positieve en zeer boeiende bijscholing, die we graag vaker willen doen. De trainers waren lovend over de inhoud, de set-up en Henk zijn input. Ik ben blij met deze vruchtbare samenwerking”, aldus Westen.

“Het viel mij op dat het voor de deelnemers redelijk nieuwe onderwerpen waren, omdat het niet over anderen ging, maar betrekking had op henzelf”

De trainers zijn tijdens en na de intervisie flink in beweging gezet. Henk Verschuur was na afloop dan ook tevreden. “Het viel mij op dat het voor de deelnemers redelijk nieuwe onderwerpen waren, omdat het niet over anderen ging, maar betrekking had op henzelf. Er werd achteraf door veel trainers aangegeven dat zij nog nooit op deze manier naar deze twee onderwerpen hadden gekeken, ondanks het feit dat ze al lang in het vak zitten. Dit omdat er meestal gekeken wordt naar anderen in plaats van naar zichzelf. De heldere manier van met elkaar praten over het vak in betrekking tot jezelf vonden zij dus enorm waardevol. Ik ben de VVON ontzettend dankbaar dat ze dit succesvolle evenement zo goed hebben georganiseerd.”

Beide partijen hebben de intentie om in de toekomst verder te zullen gaan samenwerken ter veredeling van het opleidingsplan voor de leden van de VVON.

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *