Johan Cruyff Institute bij Soccerex Miami

Cinto Ajram, consulting manager van het Johan Cruyff Institute, zal tijdens Soccerex Miami deelnemen aan het panel dat is gewijd aan de globalisering van sportsponsoring

Op 15 en 16 november keert Soccerex terug naar de Verenigde Staten, naar Miami om precies te zijn, om er een voetbalcongres te organiseren. Het moderne Marlins Park stadion, de thuisbasis van honkbalteam Miami Marlins, is de locatie voor de bijeenkomst waar het Johan Cruyff Institute zal deelnemen aan één van de expertpanels.

Cinto Ajram, consulting manager van het Johan Cruyff Institute, zal aan het panel deelnemen om zijn opninie te delen over de globalisering van sportsponsoring. Om te communiceren met hun cliënten en volgers gaan de merken in hun marketingstrategie steeds verder om hun imago te koppelen aan sporters, teams en sportorganisaties. Door de toename aan TV uitzendingen en de digitale transformatie van de media, is de complexiteit en het wereldwijde potentieel van sportsponsoring enorm gegroeid. De merken zijn nu in staat om een meer heterogeen publiek te bereiken, maar hebben tegelijkertijd te maken met verschillende internationale voorkeuren, waardoor ze op een verfijnde en specifieke manier moeten communiceren. Door deze globalisering zijn er meer merken op de markt en is er een internationaal scenario gecreëerd dat zijn weerga niet kent.

De paneldeskundigen zullen het hebben over de nieuwste trends op het gebied van sportsponsoring, het gebruik van technologie en digitale hulpmiddelen om een wereldwijd publiek te bereiken en het debat te openen met nieuwe voorstellen voor de toekomst.

Gesponsord door de London Football Exchange (LFE) en ondersteund door een adviesraad met seniorleden als Concacaf, MLS en US Soccer, biedt Soccerex USA twee dagen van zakelijke en netwerk- en leermogelijkheden voor de duizenden professionals uit de voetbalindustrie.

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *