Feyenoord en Vitesse maken gebruik van de studiebeurzen van het Johan Cruyff Institute

Spelers en medewerkers van Feyenoord en Vitesse zijn gestart met de online curssussen in Sport Management en Football Business dankzij de studiebeurzen die aan hen werden toegekend tijdens de finale om de Johan Cruijff Schaal

De 14 beurzen die werden toegekend door het Johan Cruyff Institute aan Feyenoord en Vitesse hebben hun bestemming bereikt. De nieuwe studenten, waaronder Jens Toornstra, de bekende international van Feyenoord, zijn begonnen aan het online studieprogramma Sport Management Fundamentals of Football Business Fundamentals.

Zeven spelers van de jeugd van Vitesse zijn begonnen aan Football Business Fundamentals, alsmede de supporters liaison officer van Feyenoord. De overige deelnemers van Feyenoord, waaronder Jens, hebben ervoor gekozen om Sport Management Fundamentals te studeren.

Feyenoord en Vitesse, respectievelijk de landskampioen en de bekerwinnaar in 2017, streden op 5 augustus jongstleden om de Johan Cruijff Schaal. In dat kader besloot het Johan Cruyff Institute zich aan te sluiten bij het feestje, door de ‘Legacy’ van Johan Cruijff te eren: het opleiden van sporters en mensen met een passie voor sport ter bevordering van de professionalisatie van de sportwereld. Zeven beurzen werden toen aan elke club toegekend, 14 in totaal, en die hebben nu dus voor- en achternamen.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s, zoals:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *